27 квіт.

Альбендазол. Застосування, властивості та характеристики

Що таке альбендазол?

Альбендазолце хімічна сполука органічного типу, що представляє клас бензімідазолів, ароматичних азотовмісних речовин, які мають у своїй структурі бензольне та імідазольне кільце із загальними (сполученими) компонентами.

Бензімідазол широко застосовуються в таких сферах хімічного виробництва, як сільськогосподарська хімія і фармакологія.

Альбендазол відомий як протипаразитарний засіб, що використовується як у лікарській практиці, так і як ветеринарний препарат.

Альбендазол властивості та характеристики

У чистому вигляді даний хімікат являє собою сипучу кристалічну масу, утворену дрібними позбавленими кольору і запаху частинками, майже не схильними до розчинення у воді, слабо розчиняється у спитрах, ефірах і хлороформі. 

Дещо краще даний продукт розчинний у кислотах (органічних та неорганічних) з сильними хімічними властивостями, а також лугах та диметилсульфоксиді.

У стандартних умовах порошок стабільний, під впливом атмосферного повітря та сонячних променів не розкладається. 

Альбендазол для людей здебільшого є абсолютно нешкідливим, за винятком випадків індивідуальної непереносимості. 

А також не рекомендовано використання медикаментів, що містять його при вагітності і у періоди лактації.

Для організмів теплокровних тварин продукт нетоксичний. Горючих, вибухових і вогненебезпечних сумішей не утворює, шкідливих виділень у навколишнє середовище не виробляє.

Альбендазол застосування

Головна сфера експлуатації - це фармакологічне виробництво, а саме напрямок, що створює протигельмінтні засоби. 

Лікувальна дія препаратів, що включають даний компонент, полягає у блокуванні ряду обмінних процесів у кишкових та тканинних черв'яків, які паразитують в організмах людей та тварин.

Альбендазол склад

У складі медикаментозних засобів, що включають цей хімікат, можуть бути використані допоміжні речовини, що підсилюють лікарський ефект базового компонента. 

А також різноманітні ароматичні інгредієнти (як у випадку, якщо це жувальні таблетки або альбендазол для дітей).

Альбендазол для корів та інших різновидів домашніх тварин

Ветеринарні засоби, що містять даний компонент, залишаються одними з найпоширеніших засобів лікування та профілактики гельментозних захворювань у тваринницькій практиці.

Використовують їх без особливих обмежень щодо видів та порід тварин. Тому з однаковою продуктивністю цю групу медикаментів можуть застосовувати конярі, заводчики кіз, овець, малого хутрового звіра. 

А також затребувані ці ліки на фермах великої рогатої худоби, у собачих та котячих розсадниках.

Інтернет-магазин ХімЕлемент надає можливість усім зацікавленим особам купити альбендазол в Україні на найвигідніших для вас умовах, скориставшись послугами нашої служби логістики.

Поділитися: